T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Sergentepe İlkokulu

YARIYLIL TATİL MESAJI

     2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONU OKUL MÜDÜRÜ ŞEVKET KUZU'NUN YARIYIL TATİLİ MESAJI

     Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Değerli Veliler,  Sevgili Öğrenciler,

     2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk yarıyıl dönemini tamamladığımız bu günde başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimizi, eğitim yöneticilerimizi ve tüm eğitim çalışanlarını göstermiş oldukları samimi gayretlerinden dolayı kutluyorum.

Kıymetli Öğretmenlerim, dönem boyu sürdürdüğünüz özverili ve gayretli çalışmalar için teşekkür ediyor, tatilde iyi bir dinlenme fırsatı bulmanızı, yeni döneme daha motive ve enerjik bir şekilde başlamanızı temenni ediyorum. Mesleğinize olan adanmışlığınız, azminiz ve kararlılığınız güçlü bir Türkiye olarak karşılık bulacaktır.

Değerli Veliler, çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz zamanların, ömür boyu sürecek güzel anılar haline dönüşeceğini biliyor ve bu zamanı en verimli şekilde geçirmenizi diliyorum. Bununla birlikte; tatil aile üyelerinin dönem boyunca fırsat bulamadıkları bir  çok şeyi paylaşabilmesi, çocuklarımıza da mümkün olduğunca daha fazla zaman ayırarak onlarla verimli vakit geçirmek çok kıymetlidir. Bu zaman diliminde birlikte planlama yaparak (kitap okuma, oyun  oynama, akraba ziyaretleri, sportif faaliyetler, gezi…..vb.)  onları gerçekleştirmek açısından da büyük fırsat ortaya çıkarmaktadır.  

Sevgili Öğrencilerimiz, tatil boyunca okuma kitaplarına da zaman ayırmayı unutmayalım. Aynı zamanda çevremizdeki imkanlar dahilinde sosyal etkinliklere katılarak yeni beceriler kazanabiliriz. Unutmayalım ki, dinlenmiş bir zihin ve beden, daha verimli bir öğrenme sürecini beraberinde getirir. Hep birlikte, sağlıklı, huzurlu ve keyifli bir tatil geçirme fırsatını en iyi şekilde değerlendirmenizi bekliyorum.

Tüm eğitim paydaşlarına iyi tatiller dilerim.

                                         Şevket KUZU

                                         Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.01.2024 - Güncelleme: 24.01.2024 14:13 - Görüntülenme: 55
  Beğen | 4  kişi beğendi