KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Sergentepe İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkulu bir programla kutladık. Yoğun veli katılımı ile yapılan törende okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli gösteriler yer aldı.

Nis

Okulumuz 4/C sınıf öğretmeni Gülseren İNCE ve öğrencileri şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirdiler.

Nis

Kahramanmaraş Bilgi İle Buluşuyor Projesi kapsamında okulumuzda yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya verildi.

Mrt

İtfaiye ekipleri okulumuza gelerek öğrencilerimize Acil Durum Eğitimi verdiler. Eğitim sonunda itfaiye ekiplerinin kontrolünde yangın söndürme uyğulamalı olarak gösterilldi.

Şbt

Okulumuz 4/E Sınıfı öğrencileri, Öğretmenimiz Fatih YILDIZ Rehberliğinde E - TWİNNİG Projesi çerçevesinde, Ulusal ve Uluslararası THE LİFE STREET adıyla, Doğal Vazelin Yapımı etkinliği gerçekleştirdiler.

Şbt

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Türkiye Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında okulumuz  4. sınıflar arasında düzenlenen yarışmada 4/E sınıfı öğrencileri Azra Nur ARMUT ve Elif FARİS isimli öğrencilerin yaptıkları eserler okulda 1. seçilmiştir.

Şbt

Kahramanmaraş 112 Eğitim merkezi tarafından 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize eğitimler verildi.

Şbt

Okulumuz 4/C sınıfı öğretmeni ve öğrencilerinin 12 Şubat Kahramanmaraş'ın kurtuluşu ile alakalı hazırladıkları tyatro gösterisi öğrenci ve öğretmenlerin katılımlı ile toplantı salonunda sergilendi. Etkinliği hazırlayan 4/C sınıf öğretmeni Gülseren İNCE ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONU OKUL MÜDÜRÜ ŞEVKET KUZU'NUN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla ilk dönem biterken öğrenciler keyifli ve öğretici bir hafta geçirdiler.

Ock

Kültürümüzün ve değerlerimizin ışığında çocuklarımızın iyi ruh hâlini koruma ve sağlıklı sosyalleşme hedefi temelinde  "Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım" hazırlanmıştır.

Kitapta, çocuklarımızın tatil süresince aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmeleri için günlük olarak farklı etkinliklere yer verilmiştir. Her tatil günü için bulacağınız öneriler, çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunacak şekilde tasarlanmıştır. Öğrenci ve velilerimize iyi çalışmalar dileriz.

Ock

Okulumuzda Obezite ve dijital bağımlılığa karşı tedbir mahiyetinde öğrencilerin bilişsel, duyuşsal, psikomotor, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacağı düşünülen geleneksel çocuk oyunlarının okul ortamlarında canlandırılması, ders içi ve ders dışı faaliyetlerde yer alması ve okul bahçelerinde geleneksel çocuk oyunlarının oynanmasını teşvik etmek amacıyla "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu" oynatılmaktadır.

Ock

Okulumuz 3/E, 4/A ve 4/C sınıfı öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri paralarını temaya bağışladılar. TEMA her bir öğrencilerimiz adına fidan dikti. Her öğrenci icin katılım belgesi gönderildi. Etkinliği düzenleyen Hatice Ünal, Emel SALAN, Gülseren İNCE öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubede görevli Polis memuru İsmet DERİN ve Polis Memuru Aynur YILDIRIM tarafından öğrencilerimize Trafikte uyulması gereken kurallar hakkında eğitim verildi. Eğitim veren polis memurlarına ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

OKULUMUZ ADINA 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA E TWİNNİNG PROJESİNİ YÜRÜTEM EMİNE DİLİPAK ÖĞRETMENİMİZİN BAŞARILI ÇALIŞMALARI SONUCUNDA ULUSAL VE ULUSLARARASI ETWİNNİNG BELGESİNİ ALDIK. BAŞTA SINIF ÖĞRETMENİMİZ EMİNE DİLİPAK VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.