KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Sergentepe İlkokulu

Ara

Okulumuzda ÇEDES Proğramı çerçevesinde "Yardımlaşma ve Merhamet" Temasıyla, Yerli Malı Haftası Öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımıyla çeşitli etkinlikler yapılarak kutlandı. Yerli ve Milli Ürünlerimizin kıymeti ve önemi hakkında öğretmenlerimiz öğrencilerimizi bilgilendirdi. Yardımlaşmanın ve merhametin milletimizin ve devletimizin en önemli değerlerinden olduğu vurgulandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda da coşku ve etkinlikler  ile kutlandı. Yapılan kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve okul müdürü Şevkek Kuzu'nun konuşması ile başladı. Daha sonra öğretmenler tarafından hazırlanan programda; koro, şiir ve konuşmalar ile kutlama yapılda. Katılım sağlayan destek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

FLO Firması tarafından okulumuz öğrencilerine kışlık mont hediye edildi.  FLO Firamsı Genel Müdürü Mehmet Tahir BAYRAKSOY tarafından gönderilen montlar okulumuz öğrencilerine dağıtımı yapıldı. Okul Müdürümüz Şevket KUZU,  Müdür Yardımcımız Ümit SARIKUŞ ve Ümit GÖRGEL tarafından bütün sınıfları gezerek öğrencilere kışlık mont hediyelerini dağıtımını yaptılar.  Öğrencilerin mutlu olduğu mont dağıtımında katkı sağlayan bütün paydaşlara teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atartürk'ün  ölümünün 85,ci yıldönümü törenlerle anıldı.

Kas

Okulumuz 4/A Sınıfı öğretmeni Emel SALAN ve 4/E Sınıf öğretmeni Fatih YILDIZ'ın öğrencileriyle birlikte hazırlamış oldukları Cumhuriyetimizin 100. Yılı resim sergisinin açılışı yapıldı. Okul Müdürümüz Şevket KUZU tarafından açılışı gerçekleştirilen resim sergisinde kısa bir konuşma yapan müdürümüz emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekür etti. Açılışa Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Kas

Cumhuriyetimizin  100. yılı tüm Türkiye de olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşku ile kutlandı.   Programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği görevlileri Mücahit TÜRKOĞLU ve Mehmet Furkan DOĞAN tarafından, okulumuz öğrencilerine ‘Güvenli Yaşam’ eğitimi verdi. Öğrencilerin güvenli yaşam kültürünü edinmeleri için kişisel güvenlik, sokak, okul ve trafikte güvenlik başta olmak üzere birçok konuda eğitici bilgiler aktarıldı. Güvenli Yaşam eğitimlerinde çocukların, tanımadıkları kişilere karşı nasıl davranmaları gerektiği, böyle bir durumla karşı karşıya kalmaları halinde neler yapabilecekleri anlatıldı.

Ekm

FLO Firması tarafından okulumuz öğrencilerine kışlık bot ve ayakkabı hediye edildi.  FLO Firamsı Genel Müdürü Mehmet Tahir BAYRAKSOY,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Enver GÖKŞEN, Flo bölge müdürü Mevlüt BADEMLER, Okul Müdürümüz Şevket KUZU ve Okul Müdür Yardımcımız Ümit SARIKUŞ bütün sınıfları gezerek öğrencilere ayakkabı hediye ettiler. Öğrencilerin mutlu olduğu ayakkabı dağıtımında katkı sağlayan bütün paydaşlara teşekkür ediyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmeniler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

2023 Yönetici Ataması Sonucu Okulumuza Atanan Şevket KUZU Görevine Başladı